NRO på sosiale medier:

      Facebook_icon   Twitter_icon               Beredskapstelefon: 900 83 146
NRO’s årshjul
Klikk for å se årshjulet i full størrelse
Nyhet pr. dato
februar 2019
M T O T F L S
« jan    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Vinteren var både lang og snørik her på Østlandet og det hadde sine
utfordringer både med tanke på trening og gjennomføring av prøver. Den siste tiden eller nærmere bestemt de siste ukene har vi derimot vært overøst med sommer, sol og svært så høye temperaturer. Det er jo synd å klage, men vi nordboere og våre hunder er ikke vant til slike hetebølger. Tanken på å trene hund kan virke noe fjern der man sitter og drømmer om bølgeskvulp, svaberg og noe godt i glasset.

Fredag kveld så tikker det som vanlig inn en sms på telefonen med koordinater til søndagens trening. Akkurat der og da så er temperaturen sval og fin og det er lett å svare – kommer full dag. Hva er vel åtte timer i skogen med trening av hund, dette fikser vi glatt. Lørdag i tolv – ett tiden på dagen så får pipen en annen lyd. Lysten til å bruke søndagen til bading og strandliv er nærliggende, ikke nok med en selv, men hundene ser også ut til å ha godt av å ta en pause der de ligger strødd ut over plenen og vifter vekk irriterende fluer med halen.

Tanken på å skulke treningen er nær, men så kommer samvittigheten og fornuften inn fra sidelinjen. Det er snart ferie og lenge til neste trening, det er alltid hyggelig å møte gjengen, det kunne jo vært greit å få trent på noen momenter som vi sliter med. Det trillet inn med gode argumenter og fornuften seiret.

Ni ekvipasjer kom på trening til tross for ferietid, varme og sol. Vi fikk gjennomført rundering, veisøk, e-søk, sporoppsøk fra bil og introdusert melding på gjenstand for noen av de nye hundene.

Kanskje intensiteten i treningen ikke er like høy som ellers og øktene er 
heller ikke like lange som vanlig, med drikkepauser og bading underveis så er det full forsvarlig å trene hund i sommervarmen. Utbytte av treningen var like bra som på andre dager.

Takk til alle som stiller opp både i finvær og uvær, det er lagarbeid som gjør dette mulig.

Riktig god sommer og god trening, vi sees i august 🙂