NRO på sosiale medier:

      Facebook_icon   Twitter_icon               Beredskapstelefon: 900 83 146
NRO’s årshjul
Klikk for å se årshjulet i full størrelse
Nyhet pr. dato
januar 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Det er liten tvil om at vi er inne i en spesiell periode og at de aller fleste av oss til tider sliter med å omstille oss. Det er stille i gatene, ingen køer, hyllene i matbutikkene går fort tomme, alle holder avstand til hverandre og de to som venter på bussen står med 10 meters mellomrom. Det er ilagt hyttforbud, restauranter og utesteder er stengt, kjøpesentrene har redusert åpningstid. All organisert trening og konkurranser er avlyst, lekeplasser og fotballbaner stenges.

Det er ikke rart at man kan føle seg litt alene og kanskje kjenne på ensomhetsfølelsen. Enkelte bekymrer seg også for om deres firbente venn eller naboens firbente venn kan være smittebærer.

Noen ganger kan det å søke trøst hos en pelskledd, men er det trygt vil noen spørre seg. Det foreligger mye informasjon på nett og det florerer av artikler og meninger med tvilsom hold i de faktiske forhold.

Viruset antas å ha oppstått hos dyr og har blitt overført til mennesker. Nå spres det fra menneske til menneske og er først og fremst et folkehelseproblem og ikke et dyrehelseproblem. Det er ikke beskrevet sykdom eller smitteutskillelse av dette viruset hos husdyr eller kjæledyr. Veterinærinstituttet følger med på forskningen og kunnskapsutviklingen på dette området, og vil oppdatere sine råd ved behov. Kilde: Veterinærinstituttet

Vi i NRO har som de fleste avlyst alt av organisert trening og prøver, men vi tar var på våre firbente og de får kanskje ekstra mye tur og oppmerksomhet i disse tider.

Beredskapen holder vi oppe og vi er beredt til å stille opp på ettersøk etter savnede. Ta ekstra godt vare på hverandre i disse dager, ikke vær for kritisk mot andre, kun historien vil kunne fortelle om vi handlet rett eller ikke.

Bildene er fra trening i starten av februar.